Népszerű bejegyzések

2015. május 21., csütörtök

Ikrek hava a divatban

Ma, megérkeztünk az ikrek havába. Nagyon a szívemben tartom ezt a jegyet, hisz édesapám is e jegy szülötte, + 3 barátnőm, kiket nagyon szeretek. Nem véletlen, hisz Vízöntőként, én is a levegős jegyhez tartozom.

Most, nem róluk írok a Harmonet horoszkóp segítségével, hanem általánosságban a divatról, divathoz kapcsolódóan.

Május 21. - Június 21.

Jelleg:
 levegő 
Szín: világos árnyalatok, elsősorban sárga 
Drágakő: topáz, akvamarin, berill 
Szerencsenap: csütörtök 
Szerencseszám: 7 és 5 
Virág: azálea 
Uralkodó bolygó: Merkúr 
Szerelmes: Vízöntő és Mérleg

Színei:
Az élénk sárga, a levegős, világos színek, az égszínkék, vagy a világos alig-szürke.

Milyen textileket viseljen?
Kockás vásznat, puplint, vagy bármit, ami kockás. Rojtos, vagy sallangos holmikat is hordhat.

Öltözködése jellemzői:
Mivel, okos, éles eszűek az ikrek havában születettek, ráadásul,mindig kész a megfelelő válasszal, így egyéniségüket is jól tükrözi ez a lenge rózsaszínes tunika. 
Fellépése talpraesett, néha egy kicsit öntelt, tekintete kíváncsi és nagyon eleven, hangja tisztán cseng. Megjelenésében az örök fiatalságot tükrözi, egészen idős koráig fürge, és könnyedén mozog.
Előszeretettel öltözik világos tavaszi színekbe, szívesen visel könnyű, laza anyagból készült ruhákat, és gyakran változtat öltözködési stílusán. Sok lebegős holmit visel, kedveli a lecsüngő zsabókat, rojtokat.


Az Ikrek férfi öltözéke: 
Kevert, szintetikus anyagból készült világoskék ing, halványszürke vászonnadrág, és puplindzseki. Kicsit „nőtlen” kinézet, - főleg, ha egyedül él, márpedig az Ikreknél ez gyakori! - mivel még azok az ingei sincsenek kivasalva, amik nagyon gyűröttek. 
Nyáron szeret szandálban járni, télen pedig nehezen tűri a zárt cipőt, vagy a csizmát! Rendezvényen csinos konfekció öltönyt hord, ami „minden alkalomhoz” illik. Ha világosat lehet hordani, akkor a homokszínűt választja, ha sötétet kell, akkor sötétkéket. Nyakkendője is szürke, sárga, vagy kék. (Esetleg ezek kombinációja)

Az Ikrek nő öltözéke: 

Mindegy, csak ne kelljen kivasalni! Mondja az Ikrek nő. Könnyen kezelhető ingruhában, lapos sarkú cipőben, légies színekben jár. Ha partira megy, ott is lapos sarkú vagy trottcipőt visel, puplinruhában érkezik, mert azt könnyű kezelni. Kozmetikumait valami olcsóbb katalógusból választja, de boszorkányos ügyességgel használja.

Híres Ikrek szülöttek: Brooke Shields, Marylin Monroe, Johnny Weismüller, Paul McCartney, Prince



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése