Népszerű bejegyzések

2011. április 8., péntek

Mit árul el rólunk a blúzunk?

Figyelj a felsődre! Te is ezt látod, mint én? Véleményezz bátran!

Aki aznap garbót visel, nehezebben változtat.
Mindennél fontosabb számára, hogy biztonságban érezze magát. Öltözködésével is inkább rejtőzködni akar. Ha nyaklánccal dobja fől ruhatárát, az apró részletekre, ma mindennél jobban oda figyel.Az öltözete alapján az állandóságra vágyik, így hajlamos megvédeni még azokat az elképzeléseket is, amelyek idejétmúltak. 


Ha a pulóver, a blúz hosszú ujjú, akkor a viselője mindent megtesz azért, hogy jó teljesítményt nyújtson, és szimpatikusnak találják.




Ha a blúz vagy a pulcsi ujját felhúzod, a munkahelyeden azt üzened, hogy csak annak a kollégának, főnöknek vagy üzletfélnek akarsz megfelelni, akivel érzelmileg egy hullámhosszon vagy. Nyitottságot, lazaságot fejez ki.

A rövid ujjú blúz és póló  viselője azt a benyomást kelti és viselkedése is nyitott a kapcsolatra utal, beszélgetős kedvében van, és nem jelent problémát számára, ha a másik ember teljesen eltérő nézeteket vall.

A kerek nyakú póló vagy pulcsi arra figyelmeztet, hogy viselője engedékeny, és szívesen meghallgat másokat. Ha például a főnököd kerek nyakú pólóban érkezik reggel, akkor nyugodtan
előadhatod a terveidet, mert vevő lesz az ötleteidre. Vicces kedvében találod, és értékeli a humorodat.

Akin V-kivágású pulóver feszül, azzal jobb, ha nem állsz le vitázni, mert ennek a ruhadarabnak a szimbolikus jelentése: nem tűrök ellentmondást, az lesz, amit akarok! Enyém a győzelem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése